Personlig drömanalys

JAG ERBJUDER PERSONLIG DRÖMANALYS

Lär dig vad dina drömmar vill säga dig, hur du kan korrigera och komplettera din livsväg med din omedvetna och hitta den dolda kunskapen om dig själv. Jag erbjuder personlig drömtolkning, en timmes drömanalys, där vi går noggrant analyserar din dröm och vad den har att säga dig. Från en engångsträff till regelbunden analys där du lär dig att få syn på din styrka men också dina svagheter, lär dig identifiera skuggorna i din omgivning, men också de positiva krafterna. Följ med på den ofta häpnadväckande ”andra berättelsen” om ditt liv. Det som lever i det bortträngda, det du inte kan, vill eller förmår att lyssna på. Drömmarna visar också hur du kan få ny energi, ny kreativitet och hitta nya vägar och nya lösningar. och inte minst – att hitta de dolda pusselbitarna i thrillern om ditt eget liv…

johan.ohlson@dreamguide.se

Johan

Jag är utbildad vi Institutet för Drömpsykologi i Solna och bedriver klientverksamhet både individuellt och i grupp. Jag är också manusförfattare föredragshållare och författare och har varit verksam som Aftonbladets drömexpert och tolkar drömmar i såväl tidningar,TV och Radio.

Att guida i drömmar

Syftet är att genom frågor leda drömmaren fram till en självberikande tolkning av sin dröm. Drömguidning är en terapi- eller analyssituation där drömanalytikern hjälper till att tolka drömmen genom ett samtal med klienten. Men analysen kan också fungera även utanför dialogen i det slutna rummet, till exempel via internet, telefon, direktsänd radio eller på egen hand med hjälp av en tolkningsguide för drömguidning.
Första delen i en drömguidning går ut på att den som vill guidas själv minns och skriver ner drömmen och sedan gör egna reflektioner kring drömmens innehåll och gärna återupplever den i en egen inre bildvärld. När det sedan är dags att lämna över drömmen till guiden så gör man det i ett samtal, oftast på tu man hand. Man sitter avskilt tillsammans med drömguiden precis som i en klassisk terapisituation. Drömmaren berättar sedan sin dröm eller kanske ännu hellre läser drömtexten exakt så som den skrevs ner. Guiden lyssnar uppmärksamt på drömmen utan att avbryta för annat än detaljfrågor och gör anteckningar under tiden.
Sedan ställer guiden frågor om drömmen. Frågor som inte ska vara ledande utan öppnade. Tanken är att drömmaren själv ska känna när tolkningen börjar stämma. Det är viktigt att guiden inte sätter sina egna spår i drömmen eller lägger in sina egna tolkningar. Därför är det också viktigt att guiden försöker göra sig av med så många förutfattade meningar som möjligt kring drömmen.
Man kan säga att det som sker i rummet är att vi tillsammans skriver thrillern om ditt eget liv…

LEDIGA TIDER FÖR DRÖMANALYS

Under hösten finns nya tider för drömanalys. Analysen tar en timme och kostar 600 kr. Adress: Äppellunden

Sabbatsbergsvägen 6 ( i gamla Sabbatsbergs sjukhus)

Boka tid genom kontaktinfo nedan.

Välkommen

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


6 − fyra =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>